I databasen just nu:
59 besöksmål, 4 smultronställen

Båtklubbar

Här kommer vi att samla länkar till Bottenvikens båtklubbar. Maila till webbredaktör om du vill att länk till din båtklubb ska finnas här.

Piteå båtklubb: www.piteabatklubb.se

Töre båtklubb: www.torebatklubb.org 

Bureå båtsällskapwww.bureabatsallskap.se/

Svenska Kryssarklubben Bottenvikskretsen www.sxk.se/bottenvikskretsen

Bottenvikens Båtförbund bottenvikensbatforbund.com
Enligt stadgarna är Bottenvikens Båtförbund är en allmännyttig och ideell organisation som har till ändamål att samla ideella båtföreningar i Norrbotten i en regional intresseorganisation. Förbundets syfte är att verka i enlighet med Svenska Båtunionens ändamål genom att regionalt främja båtsporten och fritidsbåtlivets intressen.

Organisation
Bottenvikens Båtförbund företräds av den styrelse som båtföreningarna har valt att utse vid årsmötet. Inom de områden förbundet verkar, enligt stadgarna, ska styrelse och övriga funktionärer bistå/hjälpa till i de frågor som kan uppkomma i respektive båtförening.

Bottenvikens Båtförbund består av båtföreningar längs med skärgårdskusten Piteå- Haparanda samt Storavan i Norrbottens inland. För närvarande är 13 stycken Båt- och hamnföreningar medlemmar i förbundet. Det totala antalet enskilda medlemmar i de anslutna båtföreningarna är drygt 4 000 individer.

Bottenvikens Båtförbund är i sin tur medlem i Svenska Båtunionen, som är en rikstäckande organisation för landets samtliga båtförbund, 26 stycken. Det totala antalet enskilda medlemmar uppgår till ca 150 000 individer.

close

Redigera information


Bildinformation

>Max 5Mb/bild

Ett fel uppstod...

Google maps

Flickr, Wikipedia

Ange url till denna plats på Wikipedia samt taggar/sökrod på Flickr.

Spara ‹ Avbryt